Tips & Tricks: Oplad din iPhone eller iPad hurtigere med disse råd!

En iPhone eller iPad uden strøm er aldrig rart, og især, hvis man står og er på vej ud af døren - eller skal bruge et fuldt batteri på rejsen - langt hurtigere. Der er dog råd for, hvordan du kan gøre opladningen hurtigere, med helt op til 55%. Følg med i nedenstående punkter, for at få hurtigere strøm på din iPhone eller iPad!

Sæt din iPhone/iPad på flytilstand. 

Ved at sætte din iPhone på flytilstand, sørger du for at telefonen ikke bruger unødvendig strøm på download af mails, sms'er, beskeder & apps i baggrunden. Alene dette trick kan give en hurtigere opladning, med op til 25%. 

Der er to måder, hvorpå du kan sætte  din iPhone/iPad på flytilstand:

1. Enten kan du blot swipe op fra bunden af din skærm, og klikke på flyikonet

2. Tilgå hjemskærmen -> Gå til appen indstillinger -> Øverst på siden kan du swipe til højre på indstillingen "Flyfunktion"

Brug en adapter til væggen, fremfor opladning fra computeren/bærbaren

Ved at bruge en opladeradapter til stikkontakten, går det langt hurtigere at oplade din telefon fremfor, ved at bruge et kabel fra og til en computer. Dette skyldes, at ved opladning via en computer, går computeren ind og bestemmer, hvor meget strømføring din enhed må få - og hvis du har for mange programmer eller faner åbne, prioriterer din computer at få strøm til den selv, fremfor din Apple enhed. Ved opladning fra en vægadapter prioriterer den derimod kun at oplade din iPhone/iPad.

Placer din Apple iPhone eller iPad et sted, hvor der er stuetemperatur.

Når din iPhone lader op, bliver batteriet automatisk varmere da det modtager strøm. Dette er helt naturligt. Derfor kan det være en god ide at placere din smartphone, et sted hvor temperaturen er naturlig, fremfor at lade den ligge i solen eller f.eks på en brandvarm radiotor. 

Nogle råder dog folk til at finde et decideret koldt sted, som et køleskab eller udenfor på en kold vinterdag - hvilket er en kæmpe fejl! Dette vil blot gøre at ens iPhone eller iPad holder dårligere på strømmen, og altså oplader langsommere da batteriet ikke kan lagre strømmen ligeså godt.

Brug en iPad adapter med 12 watt eller højere, fremfor en iPhone adapter på 5 watt

Det skader ikke din iPhone at oplade ved at bruge den kraftigere vægadapter, som medfølger, hvis du køber en iPad. Derimod, oplader denne adapter langt hurtigere end den der medfølger din iPhone, og derfor er dette ikke et køb man bør overse. Du kan finde en effektiv iPad adapter 12W ved at klikke her, eller på billedet nedenunder

1 kommentar

Morten Hansen

Morten Hansen

tak for en god guide, jeg har købt den biloplader med 2 stik, og er rigtig glad for den.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres