Her er de ting vi mener giver mest værdi for vores kunder


9 ud af 10 i Kundescore

 

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, med hurtige svarrater, løsningsorienterede svar og venlige supportsamtaler.

Derfor har vi også opnået en kundescore på 9 ud af 10, med mere end 1100 anmeldelser fra kunder der har handlet hos os og prøvet vores produkter.

E-mærket certificeret | God Kundescore
Hurtig levering på kun 12-24 timer

Levering på kun 24 timer - til både pakkeshop eller hjemmedøren

 

Vi samarbejder med Dansk Avis Omdeling, og kan derfor altid sikre dig en hurtig levering på kun 12-24 timer. Vores fragtpriser er derudover yderst favorable, så du som forbruger sparer de unødvendige omkostninger.

 

MFi certificerede kabler med

5 års garanti

 

Vi har udviklet vores eget 1 meter kabel som indeholder den originale chip fra Apple. Dette sikrer en langvarig holdbarhed og en meget lav fejlrate - derfor giver vi også 5 års garanti på kablet.

Originale iPhone oplader MFi-Godkendt

Hvem er vi - og hvordan vi sikrer dig den bedste købsoplevelse

 

Oplad din Apple iPhone med en iPhone oplader

 

Vores mission

 

Som erfarne Apple entusiaster ved vi udemærket godt, hvilke udfordringer som man står for i den travle hverdag. Vi har alle et konstant behov for at være online, og i konstant kontakt med omverdenen - og derfor går det altså ikke at stå uden strøm på sin smarthpone eller tablet.

Det er dog typisk en dyr og dårlig fornøjelse at købe et ny kabel eller oplader til sin iPhone, og derfor ønskede vi at løse denne udfordring som mange står overfor og gøre den til vores mission.

Vi har udviklet vores eget Lightning kabel til iOS enheder, for at sikre den nødvendige holdbarhed, og et kabel som du kan tage med dig på farten - hvad enten om det er i toget, flyet, sommerhuset eller festivalen - så holder kablet sig.

Samtidigt har vi testet og udvalgt det bedste tilbehør til både smartphone og tablet, som er blevet testet af mere end 10.000 kunder i hele Danmark.

Northern E-Commerce Koncern

Hvem er vi og, hvorfor er vi sikreste sted at handle?

 

Det kan være svært at finde et trygt og sikkert sted at handle og derfor så vi en klar fordel i at drive flere Webshops sammen under samme ehandelsorganisation, med førsteprioritet omkring kunden. Virksomheden er stiftet i 2017 og drives af de Apple entusiastiske e-handels passionister fra Northern eCommerce. Som virksomhed, beskæfter vi flere danske webshops og har derfor stor ekspertise og erfaring i at skabe en sikker og tryg Webshop som er bygget op omkring kunden. Virksomheden vision, er at sikre kunden den bedste købsoplevelse, hvad end det angår fragt, support eller betaling - altså hele vejen rundt om købet. Vi har mange års erfaring indenfor drift af Webshops, og ved derfor, hvad der skal til for at kunden oplever en fejlfri og gnidningsfri købsoplevelse. Du kan besøge Northern eCommerce ved at klikke her.   

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing