Hvordan fjerner man Panserglas fra iPhone

Har du allerede monteret dit beskyttelsesglas på din iPhone eller iPad, og ønsker at få det af igen, måske på grund af luftbobler under glasset, eller støv under glasset? Dette kan være en lille smule svært, og man skal være lidt forsigtig - men hvis du følger instruktionerne i denne guide, bør du nemt kunne fjerne det. 

Sådan får man beskyttelsesglas af en iPhone/iPad | Guide

  1. Sørg for at du har rene forhold, når du skal fjerne glasset fra skærmen. Med rene forhold menes der at der ikke er meget støv og fnuller, da dette kan sætte sig fast under beskyttelsesglasset, og skabe luftbobler.
  2. Start i et af hjørnerne, med at skubbe en negl blidt nedunderglasset. Sørg for at neglen kommer helt nedenunder glasset, da du kan ramme et stykke plastik som vil skabe problemer med at sætte glasset på igen.
  3. Løft meget langsomt, og sørg for ikke at skubbe for meget op ad - så bøjer du nemlig glasset, og der vil være en risiko for at det knækker
  4. Lig nu beskyttelsesglasset ned på et rent bord, med den klistrede side ned af, så evt. støv ikke vil kunne lande på beskyttelsesglasset.
Udvalgt produkt: iPhone Beskyttelsesglas, til iPhone 5, SE, 6, 7, 8, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro, 12)
49 Kr.
Se produkt

Sådan sætter man beskyttelsesglas på igen | Montering af beskyttelsesglas

Når man har taget et beskyttelsesglas på igen, er det vigtigt at næste montering kommer til at sidde rigtigt - det bliver besvært at fjerne det op til flere gange. Du bør rengøre skærmen med en fugtig klud, og tørre af med en mikrofiberglud efterfølgende. Du kan læse mere om montering af beskyttelsesglas her.

Kan man fjerne luftbobler under skærmbeskyttelse?

Hvis du allerede har forsøgt at montere et beskyttelsesglas på en iPhone, eller et beskyttelsesglas på en iPad, og efterfølgende har fjernet det og sat det på, er der ikke meget at gøre. Den side der klistrer på glasset, vil være svækket og støv, som skal fjernes bagsiden af glasset, kan ridse skærmen. Heldigvis er beskyttelsesglas blevet relativt billige, og du kan finde beskyttelsesglas til iPhone her, for blot 49 Kr. Dette vil være klart den bedste løsning, for at sikre den optimale beskyttelse af skærmen på en iPhone/iPad.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres