Hvordan monterer man Panserglas på iPhone?

Et beskyttelsesglas er et ekstremt stærkt hærdet glas, som man monterer på sin iPhone eller iPad for at beskytte mod ridser og skrammer. 

Glasset er helt klart at foretrække fremfor beskyttelsesfilm, fordi det er 9 gange hårdere end almindeligt glas. beskyttelsesglasset er blevet populært da flere og flere opbevarer deres iPhones i omgivelser som kan give flere ridser og skrammer, og det er langt billigere at købe et beskyttelsesglas - end at skulle skifte sin iPhone skærm hele tiden.

Fordi at et beskyttelsesglas er et solidt stykke glas, kan det være svært at montere korrekt i første forsøg. Vi anbefaler derfor at man tager sig god tid når beskyttelsesglasset skal monteres. Her er vores guide til, hvordan man monterer et beskyttelsesglas på en iPhone/iPad

Sådan sætter du et beskyttelsesglas på en iPhone korrekt

  1. Start med at slukke din iPhone. Dette vil forhindre at du ikke tænder skærmen ved et uheld og gør det sværere, at se snavs og støv på skærmen. Det er generelt en god ide at have rene omgivelser, hvilket minimere risiko for pletter eller bobler under beskyttelsesglasset efter monteringen.
  2. Pak først dit beskyttelsesglas ud og fold det udover bordet. Her ser du tre ting: 1x beskyttelsesglas, 1x Spritklud med tallet "1" på indpakningen & 1x Mikrofiberklub med tallet "2" på indpakningen
  3. Tag hul på den våde klud som er mærket med tallet "1" og rengør skærmen med spritkluden, således at den har dækket hele skærmen og hjørner. Tør herefter skærmen grundigt med den medfølgende mikrofiberklud med tallet "2". 
  4. Tag beskyttelsesglasset og afriv beskyttelses folien fra beskyttelsesglasset.
  5. Placér beskyttelsesglasset på skærmen. Fokusér på at få glasset til at blive fordelt ligelidt ved skærmens kanter. En god måde at placere det perfekt er at montere glasset vandret med dine to tomlefingre på den ene side og pegefingrene på den anden side.
  6. Pres til sidst luftbobler ud mod kanterne af skærmen for at få det til at klæbre fast til skærmen.

 

Bemærk at samme procedure gælder for alle varianter af iPhones.

Pointen ved at montere et beskyttelsesglas på din iPhone

Grunden til at flere vælger at få monteret et beskyttelsesglas på deres iPhone er simpel. beskyttelsesglas er billige og nemme at rense, fjerne og kan let udskiftes. Det gør derfor at man undgår skrammer på den nye iPhone. 

Hvilket beskyttelsesglas passer til iPhone 7? 

Der findes beskyttelsesglas til alle iPhones, men det er vigtigt at være opmærksom på størrelsen, da størrelsen kan gå igen over flere generationer. Fx. så i og med at iPhone 6, iPhone 7 og iPhone 8 har samme skærmstørrelse, vil de understøtte samme beskyttelsesglas.

Oversigt over skærmstørrelsen på iPhone modellerne:

  • beskyttelsesglas til iPhone 6, 6s, 7, 8: 4,7"
  • beskyttelsesglas til iPhone 6 plus, 6s plus, 7, 8: 5,5"
  • beskyttelsesglas til iPhone 10, 10s: 5,8"
  • beskyttelsesglas til iPhone 10s Max: 6,5"

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres