iPhone 9, iPhone X, Nyhed

Spændingen omkring Apples lanceringer af produkter er altid højest ved deres ikoniske iPhones, som igen i år byder på mange specielle rygter - vi har samlet de informationer som vi med høj sikkerhed bliver præsenteret til det næste Apple event.

Hvornår bliver de nye iPhones lanceret?

Historisk set, har Apple næsten altid lanceret deres nye iPhones i September. Hvis vi tager et kig, på de tidligere modellers lanceringer er de altid blevet præsenteret i September, på nær sidste års release af iPhone 8 og iPhone X som blev lanceret i November 2017. 

Derudover har flere medier rapporteret, at de har fået invitationer til det nye Apple event d. 12. September.

Hvad kommer de nye iPhones til at hedde? 

iPhone 9, iPhone 9 Plus, iPhone 11/X Plus eller iPhone XS - kært barn har mange navne. Apple har igennem tiden lanceret en lang række af iPhones med forskellige navne, hvor det mest dominerende har været iPhone, med et tal bagpå.

Meget tyder dog på at vi kunne se et skift i måden at Apple indikerer størrelsen på en iPhone. Flere medier rapporterer nemlig, at det tidligere brugte "Plus", vil gå bort, og vi i fremtiden blot vil få størrelse på modellerne bagpå navnet - f.eks iPhone X 5.5. Dette er den samme metode, som Apple bruger på deres nye iPad Pro modeller, som blot hedder iPad Pro 10,5 & iPad Pro 12,9.

Måske får vi en billigere version af den nye iPhone?

Tidligere har der været rygter om at Apple lancerer en billigere version af den nye iPhone, som skulle få navnet iPhone Xs. Konceptet skulle eftersigende være lidt det samme som tidligere, for dem der husker iPhone 5c. Dette rygte er derimod blevet fejet af bordet, da Apples nyeste salgstal igen viser et stigende salg af de nyere og dyere modeller som iPhone X - og derfor tegner det et billede af at der ikke er behov for en billigere model.

Hvordan kommer den nye iPhone til at se ud?

Det er blevet bekræftet, at vi igen i år får et frisk pust på farverne af de nye iPhone X, som tidligere kun er blevet lanceret i sort og hvid. Den nye version af X'en kommer endvidere til at være tilgængelig i guld & rose-gold, som de tidligere iPhone 8 kan fåes i.

Alt tyder desuden på at den dyere og nye iPhone X, kommer til at få en 6.5 tommer OLED skærm, modsat iPhone 9, der ligesom iPhone 8 kommer til at få en LCD skærm i de tidligere størrelser på 4,7 & 5,5 tommer. 

Samtidigt beholder Apple deres bagskærm i glas, så de nye modeller også kan oplades via en trådløs oplader. Alle rygter taler dog imod at der igen er blevet plads til en lightning port i alle de nye modeller, så du kan oplade din iPhone på farten med et iPhone kabel

 

 

Spar 8,00 kr
iPhone Lightning Kabel MFi Apple
Udsalgspris89,00 kr Normal pris97,00 kr
Originalt Apple MFi lightning kabel. 5 års garanti! - 1 Meter
iPhone Lightning Kabel 2 Meter
Spar 10,00 kr
iPhone Opladeradapter 5WiPhone Lader
Udsalgspris89,00 kr Normal pris99,00 kr
iPhone USB-Adapter 5W, til stikkontakt
Spar 20,00 kr
iPad Oplader Adapter 12WiPad Lader
Udsalgspris109,00 kr Normal pris129,00 kr
iPad USB Oplader 12W
Spar 50,00 kr
18W Adapter med USB og USB-C18W Adapter med USB og USB-C
Udsalgspris149,00 kr Normal pris199,00 kr
18W Adapter med USB og USB-C
Biloplader med Lightning Kabel - 12W / 2ABiloplader med Lightning Kabel - 12W / 2A
Trådløs iPhone oplader 10W - HvidTrådløs iPhone oplader 10W - Hvid
Trådløs iPhone oplader 10W - SortTrådløs iPhone oplader 10W - Sort
Trådløs iPhone oplader 10W - Grå tekstilTrådløs iPhone oplader 10W - Grå tekstil
Trådløs Opladningstation med Lightning port, USB-C og MicroUSBTrådløs Opladningstation med Lightning port, USB-C og MicroUSB
USB stikbar til opladning6 port iphone usb oplader
USB_Biloplader_til_iPhone_2_USB_PorteiPhone_Biloplader_2A
USB biloplader til iPhone & andet - 5V / 1A - Hvid www.iPhoneopladere.dkUSB biloplader til iPhone & andet - 5V / 1A - Hvid www.iPhoneopladere.dk

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres