Nyhed: Den nye iPhone 9 er på vej. Her er hvad vi ved om den lige nu!

Nyhed: Den nye iPhone 9 er på vej. Her er hvad vi ved om den lige nu!

Spændingen omkring Apples lanceringer af produkter er altid højest ved deres ikoniske iPhones, som igen i år byder på mange specielle rygter - vi har samlet de informationer som vi med høj sikkerhed bliver præsenteret til det næste Apple event.

Hvornår bliver de nye iPhones lanceret?

Historisk set, har Apple næsten altid lanceret deres nye iPhones i September. Hvis vi tager et kig, på de tidligere modellers lanceringer er de altid blevet præsenteret i September, på nær sidste års release af iPhone 8 og iPhone X som blev lanceret i November 2017. 

Derudover har flere medier rapporteret, at de har fået invitationer til det nye Apple event d. 12. September.

Hvad kommer de nye iPhones til at hedde? 

iPhone 9, iPhone 9 Plus, iPhone 11/X Plus eller iPhone XS - kært barn har mange navne. Apple har igennem tiden lanceret en lang række af iPhones med forskellige navne, hvor det mest dominerende har været iPhone, med et tal bagpå.

Meget tyder dog på at vi kunne se et skift i måden at Apple indikerer størrelsen på en iPhone. Flere medier rapporterer nemlig, at det tidligere brugte "Plus", vil gå bort, og vi i fremtiden blot vil få størrelse på modellerne bagpå navnet - f.eks iPhone X 5.5. Dette er den samme metode, som Apple bruger på deres nye iPad Pro modeller, som blot hedder iPad Pro 10,5 & iPad Pro 12,9.

Måske får vi en billigere version af den nye iPhone?

Tidligere har der været rygter om at Apple lancerer en billigere version af den nye iPhone, som skulle få navnet iPhone Xs. Konceptet skulle eftersigende være lidt det samme som tidligere, for dem der husker iPhone 5c. Dette rygte er derimod blevet fejet af bordet, da Apples nyeste salgstal igen viser et stigende salg af de nyere og dyere modeller som iPhone X - og derfor tegner det et billede af at der ikke er behov for en billigere model.

Hvordan kommer den nye iPhone til at se ud?

Det er blevet bekræftet, at vi igen i år får et frisk pust på farverne af de nye iPhone X, som tidligere kun er blevet lanceret i sort og hvid. Den nye version af X'en kommer endvidere til at være tilgængelig i guld & rose-gold, som de tidligere iPhone 8 kan fåes i.

Alt tyder desuden på at den dyere og nye iPhone X, kommer til at få en 6.5 tommer OLED skærm, modsat iPhone 9, der ligesom iPhone 8 kommer til at få en LCD skærm i de tidligere størrelser på 4,7 & 5,5 tommer. 

Samtidigt beholder Apple deres bagskærm i glas, så de nye modeller også kan oplades via en trådløs oplader. Alle rygter taler dog imod at der igen er blevet plads til en lightning port i alle de nye modeller, så du kan oplade din iPhone på farten med et iPhone kabel

 


Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Din kommentar vil blive set igennem før den bliver offentliggjort