Her er to produkter du helt sikkert ikke vidste kunne oplades med en USB Adapter - den eneste "rigtige" universelle oplader

En USB-adapter er en praktisk enhed, som kan bruges til at oplade en bred vifte af elektroniske apparater. Modsat hvad mange tror, er den nemlig ikke kun lavet til at oplade det produkt som man har fået den med til. Det er nemlig en meget alsidig opladningsmulighed, der kan hjælpe dig med at spare både tid og penge, da du ikke behøver at købe separate opladere til hvert enkelt apparat – også kendt under udtrykket ”universel oplader”. I denne artikel vil vi se på to forskellige apparater, som i den grad vil overraske, med at kunne oplades med en USB-adapter - en el-tandbørste og sexlegetøj.

Opladning af en el-tandbørste

El-tandbørster har for nylig taget det danske marked med storm. De er mere effektive til at rense tænderne end almindelige tandbørster og kan også være mere bekvemme at bruge. De fleste el-tandbørster leveres med deres egen oplader, men hvis du mister eller beskadiger den originale oplader, kan du stadig bruge en USB-adapter, den universelle oplader, til at oplade tandbørsten.

Først og fremmest skal du sørge for, at din USB-adapter har en udgangsspænding, der matcher din tandbørstes krav. Dette kan normalt findes på selve tandbørsten eller i dens brugsanvisning. De fleste tandbørster kræver en spænding på mellem 5 og 12 Watt, så vær sikker på at din USB-adapter matcher denne spænding. Bruger du en USB-Adapter der har et lavere antal watt, vil dette gøre opladningen langsommere. Bruger du derimod en USB-adapter, der har et højere antal watt, vil dette i nogle tilfælde kunne skade el-tandbørsten.

Når du har fundet en passende USB-adapter, skal du finde ud af, hvilken type stik din tandbørste bruger. Nogle tandbørster har en standard USB-A-stik, mens andre bruger USB-C stik. Hvis din tandbørste bruger et USB-C stik, skal du sørge for at købe et USB-C kabel, der passer til det.

Tilslut USB-adapteren til en stikkontakt og tilslut kablet til tandbørsten. Lad tandbørsten oplade, indtil batteriet er fuldt opladet. Dette kan tage alt fra et par timer til en hel dag, afhængigt af hvor meget batteri der er tilbage i tandbørsten.

Opladning af sexlegetøj

Sexlegetøj er en betegnelse for en helt masse forskellige enheder, som kan oplades ved hjælp af en USB-adapter. Dette kan være særligt praktisk, da det kan være svært at finde den rigtige oplader til forskellige typer sexlegetøj, som dildoer, vibratorer, masturbatorer eller andet. Det kan desuden også være bøvlet at have mange forskellige opladere liggende fremme, til hvert enkelt stykke sexlegetøj. 

Før du oplader dit sexlegetøj, skal du sørge for at læse instruktionerne, der følger med det. Der kan være specielle instruktioner eller advarsler om, hvordan du skal oplade legetøjet sikkert. Hvis du ikke har instruktionerne, kan du normalt finde dem online på producentens websted, uanset om der er tale om dansk forhandler af sexlegetøj, eller en svensk forhandler af sexlegetøj.

Tilslut USB-adapteren til en stikkontakt og tilslut kablet til dit sexlegetøj. Lad legetøjet oplade, indtil batteriet er fuldt opladet. Dette kan tage alt fra et par timer til en halv dag – igen alt afhængigt at styrken (watt) og batteriets størrelse (mAh).

Usb c

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres