MFi Lightning Kabel til iPhone oplader - Hvad betyder MFi egenligt?

Din gamle iPhone oplader er gået i stykker og du står tilbage og har brug for en ny oplader til iPhone, iPad eller anden Apple enhed hurtigst muligt. Du søger internettet tomt og finder i utallige priser, længder og varianter. Men hvilken skal man vælge og hvorfor spiller MFi-certifikatet fra Apple så stor en rolle?

Hvorfor bør man vælge en mfi godkendt iphone oplader

  1. MFi opladerkabler vil bevare dit batteris levetid længst muligt ved at give det rette output.
  2. Opladerkablet vil altid være understøttet og aldrig vise en fejlmeddelelse.
  3. Opladerkablet vil aldrig brænde sammen, hverken ved opladning/strømføring af iPod, iPhone eller iPad.
  4. Den medfølgende MFi chip, regulerer output specifikt til  ens Apple enhed, som en iPhone. 

MFi står for "Made For iPod/iPhone/iPad" og er et certifikat udstødt af Apple og det er der god grund til. I din og alle andre iPhone oplader kabler sidder en chip, som er den mest hyppige grund til at din iPhone/iPad oplader går i stykker. Det ved Apple og når du så køber et oplader kabel produceret under MFi-programmet, har Apple udstedt chippen, som overholder deres standarter og kvalitets kriterier. Du kan læse mere om MFi programmet, på denne wikipedia-side  - dog er meget af den information, om de mere tekniske termer om MFi internet hos Apple og deres MFi partnere

Man skulle tro at et uorginalt iPhone/iPad oplader kabel ikke kunne skade dit batteri, men det modsatte har vist sig. MFi-chippen er nemlig din forsikring på at din iPhone/iPad/iPod ikke bliver hhv. under- og overopladt.

Generelle tips til at beskytte din iPhone bedst muligt

  1. Køb et iPhone cover med det samme.
  2. Altid beskytte med beskyttelsesglas.
  3. Oplade din enhed KUN med en MFi-godkendt lightning oplader.

Minimer slid på dit iPhone batteri - og spar penge ved reparation, eller udskiftning af mobilen

Ligesom alle andre batterier, er det bedst holde batteriprocenten mellem 20%-80%. Gør du dette, vil du opnå at dit iPad/iPhone batteri holder bedre strøm over en længere periode og bibeholder batteritilstanden længst muligt. 

En Apple MFi iPhone oplader skaber trygge rammer for dig og din familie

En anden grund til at bruge MFi-godkendt kabel er at lightning som sagt er delt mellem både, iPods, iPhones, iPad, mm. som alle har forskellige krav for hvor meget strøm du må modtage. En iPad vil fx. kræve et større output på 2.4A end en iPhone og et uoriginalt eller ikke-understøttet iPhone/iPad kabel vil have større chance for at brænde sammen pga. overophedning.

Det er derfor vi hos iPhoneopladere.dk udelukkende sælger kabler under MFi-programmet med kablet fra vores eget brand Northern Cables. Vi kender begrænsningerne ved et dårligt kvalitetskabel og ønsker kun vores kunder den bedste oplevelse. 

Vi ved også at vores MFi lightning kabel vil holde længere tid hos forbrugeren, derfor giver vi altid 5-års Garanti ved brug af vores kabler.

Danmarks billigsteDk billigsteMfiMfi-programNorthern cables

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres