Korrekt håndtering af opladere og kabler kan optimere kontormiljøet

Det er vigtigt med opladere og kabler på kontoret. Alt vores IT udstyr er afhængigt af strømforsyning og opladning for at fungere! Dog undervurderer mange vigtigheden af korrekt håndtering af disse kabler og opladere. Det bliver hurtigt et rodet syn, når ledningerne fylder over det hele - men korrekt håndtering af alle disse ledninger kan faktisk have en indirekte effekt på kontormiljøet. Læs med nedenfor og lær, hvordan du kan være med til at optimere kontormiljøet!

Æstetik på kontoret: Atmosfæren har indflydelse på arbejdsglæden

Det betyder rigtig meget for langt de fleste medarbejdere, at de kan lide at være på arbejdspladsen. Hvis medarbejderne trives i dagligdagen, har de ikke travlt med at komme hjem så snart klokken slår 17.00!

Der er selvfølgelig mange ting, som kan være med til at give arbejdspladsen en rar og indbydende atmosfære. I må eksempelvis sørge for, at medarbejderne har det rette udstyr, som de skal bruge, for at udføre deres arbejdsopgaver. Og hvad med gode headsets fra Epos med støjreduktion? Denne slags headsets kan være til stor gavn for mange medarbejdere. Ligeledes må der være fokus på at afholde hyggelige sociale arrangementer, så medarbejderne trives i blandt hinanden!

Selve æstetikken på kontoret har dog en større indflydelse på kontormiljøet, og dermed arbejdsglæden, end langt de fleste tror! Hvis kabler, opladere og andre ledninger eksempelvis roder rundt på gulve og borde, kan det være forstyrrende for den enkelte medarbejder. Rod har negativ effekt på langt de fleste! Sørg derfor for, at kontoret er ryddeligt - også når det handler om kablerne - hvis du gerne vil optimere kontormiljøet!

Tilgængelighed af kabler og opladere: Beskyt arbejdsflowet

Det er selvsigende, at du bør investere i de rette kabler og opladere til kontoret - ellers kan arbejdsopgaverne være svært at udarbejde for medarbejderne. Dog er det vigtigt, at du altid holder dig opdateret på, om medarbejderne fortsat har de rette kabler samt nok af dem.

Hvis ikke ovenstående er tilfældet, kan det nemlig ligge til grund for frustrationer hos medarbejderne. Det er nemlig belastende, hvis man hver dag skal lede efter opladeren eller hvis man hver dag skal flytte rundt på forlængerledningerne for at have strømforsyning til sin workstation.

Når de rette kabler samt opladere er tilgængelige for alle medarbejderne, vil arbejdsflowet ikke blive forstyrret i løbet af dagen. Når arbejdsflowet ikke bliver forstyrret, er kontormiljøet unægteligt optimeret - og dette kan have indflydelse på den generelle arbejdsglæde på kontoret.

Spørg dine medarbejdere til råds. Er der noget, som generer dem i løbet af arbejdsdagen? Tal sammen og find ud af, hvordan I kan optimere kontormiljøet.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres