Screenshot af en iPhone

Guide til at tage screenshots på iPhone 11, og andre iPhones med sideknap - Simpel og overskuelig guide

  • Find det du gerne vil screenshot på din iPhone 11 frem på din skærm 
  • Hold sideknappen på din iPhone inde samtidig med at du holder skru op knappen nede.  

Fjern dit iPhone 11 cover hvis det er nødvendigt for at få adgang til knapperne

  • Sideknappen kan findes i højre side af din telefon, og det er vigtigt at der trykkes på disse 2 knapper samtidigt.  
  • Billede filen er nu tilgængelig til visning ved at man trykker på det lille billede i venstre hjørne. 
  • Filen er nu  gemt på din telefon, og den kan vises ved at gå til fotos appen på telefonen

Hvorfor er det en god ide at tage screenshots på sin telefon? 

Der er mange fordele ved at tage screenshots på en telefon. For det første, så er det en rigtig god måde at gemme mindeværdige oplevelser på en hurtig måde til sit galleri. Med blot 2 tryk, så har du nu en nøjagtig kopi af det du lige stod og kiggede på. Det er en hurtig måde at tilføje billeder til sit galleri, og som standard vises de i en separat mappe som hedder “Screenshots”. Det gør at du ikke roder i din hovedmappe ved at gøre brug af screenshots til dagligt. Screenshots er en hurtig måde at dele sin oplevelse på telefonen med andre. I stedet for at man fortæller om hvad det er man ser, så kan man i dag meget let vise det ved at tage et screenshot. 


Hvad kan et screenshot have af gavn for dig? 


Et screenshot kan hurtig tages for at spørge en anden om en mening om noget. Dette kan være rart, hvis der er noget man er i tvivl om, og det kan være hurtigere end at sende et link, hvis det et specifikt sted man vil spørge ind til. Oplever du tekniske fejl på din telefon, så vil IT supporten være rigtig glade for et screenshot. Med et screenshot så kan en supporter sætte sig ind i situationen fra dit sted. Om det er Apple support, eller en side du besøger, en app du har installeret, så er det fælles for dem alle, at et screenshot kan være en stor hjælp til at løse et problem som du står overfor. 


Screenshots er gode at bruge hvis du skal guide en person. Det er let med screenshots at vise hvert enkelt step, fordi man via screenshots kan få en dybdegående forklaring af hvert enkel step. Derfor behøver du ikke bare fortælle hvordan man specifikt gør det. Med screenshots så kan du vise det. Derfor bliver screenshots også brugt rigtig meget i samarbejde med andre inden for erhverv. Tag f.eks. en mobilholder med dig i bilen, så du altid er parat til screenshots, ligegyldigt hvilken situation du står i. Screenshots kan også være sjove. Har du fundet en sjov vinkel på et billede på din iPhone ved at zoome ind, f.eks. på en venindes ansigt, så tag et screenshot af det. Screenshots har mange forskellige brug, og man skal bare slå sig selv løs med det. 


Efterlad en kommentar

Alle kommentarer godkendes, før de offentliggøres