MFi-godkendte produkter, hvad betyder det?

MFi-godkendte produkter, hvad betyder det?

Din gamle oplader er gået i stykker og du står tilbage og har brug for en ny hurtigst muligt. Du søger på internettet og finder i utallige priser og længder og varianter. Men hvilken skal man vælge og hvorfor spiller MFi så stor en rolle?

Kort og kontant

  1. MFi kabler vil bevare dit batteris levetid længst muligt ved at give det rette output.
  2. Kablet vil være understøttet og aldrig vise en fejlmeddelelse.
  3. Kabler vil aldrig brænde sammen, hverken ved brug af iPod, iPhone eller iPad.
  4. Den medfølgende chip regulerer output specifikt til Apple apparatet. 

MFi står for "Made For iPod/iPhone/iPad" og er et certifikat udstødt af Apple selv og det er der god grund til. Apples devises er nogen super gode og populære produkter og derfor vil en masse firmaer prøve at bygge et fundament omkring Apple for at tjene penge, hveriblandt iPhones og deres lightningport. Dog er der en masse opladere som direkte skader din iPhone ved at under- og overoplade dit batteri. MFi-programmet vil prøve at forhindre dette. 

Hvis du køber et kabel fra MFi-programmet vil dette indeholde en chip som regulerer hvor meget strøm der føres til din Apple enhed. Dette er vigtigt da der under en opladning fra 0-100% vil der være forskellige stadier med forskellige outputs hvorved din fx. iPhone bliver opladet på. Denne vil være højst ved de første 50-60% og derfra dale for at forlænge dit batteris levetid mest muligt. 

Forestil dig nu at du har købt en uoriginal eller ikke-understøttet oplader vil dette ikke blive reguleret og dit batteri vil tage skade og i længden blive forringet hurtigere. Dette kan medføre at du efter blot indenfor 6 mnd. vil opleve at din telefon går ud hvis den kommer under 20%.

En anden grund til at bruge MFi-godkendt kabel er at lightning som sagt er brugt mellem både, iPods, iPhones, iPad, mm. hvilke alle vil have forskellige krav for hvor meget strøm de har brug for en opladning. En iPad vil fx. kræve et større output end end iPhone og et uoriginalt eller ikke-understøttet kabel vil have større chance for ikke at understøtte dette eller brænde sammen pga. kravene stillet. 

Det er derfor vi hos iPhoneopladere.dk udelukkende sælger kabler under MFi-programmet med kablet fra vores eget brand Northern Cables. Vi kender begrænsningerne ved et dårligt kvalitetskabel og ønsker vores kunder den bedste mulige oplevelse om det så koster os noget mere og går udover vores fortjeneste. Derfor koster vores kabel kun 89 kr. mens vores nærmeste konkurrenter ligger på 109kr+. 

Vi ved også at vores MFi-kabel vil holde længere tid hos forbrugeren, derfor giver vi altid 5-års Garanti ved brug af vores kabler

Du kan finde det ved at trykke på linjen her 


Ældre indlæg

Efterlad en kommentar

Din kommentar vil blive set igennem før den bliver offentliggjort