Hvordan sætter man Panserglas på en iPhone? Sådan monterer du Panserglas korrekt

Hvordan sætter man Panserglas på en iPhone? Sådan monterer du Panserglas korrekt

Et panserglas er et beskyttende og ekstremt stærkt hærdet glas, som man monterer på sin iPhone eller iPad for at beskytte mod ridser og skrammer.

Glasset er helt klart at foretrække fremfor beskyttelsesfilm, fordi det er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Panserglasset er blevet populært da flere og flere opbevarer deres iPhones i omgivelser som kan give flere ridser og skrammer, og det er langt billigere at købe et panserglas - end at skulle skifte sin iPhone skærm hele tiden.

Fordi at et Panserglas er et solidt stykke glas, kan det være svært at montere korrekt i første forsøg. Vi anbefaler derfor at man tager sig god tid når panserglasset skal monteres. Her er vores guide til, hvordan man monterer et Panserglas på en iPhone/iPad

Sådan sætter du et Panserglas på en iPhone korrekt

  1. Start med at slukke din iPhone. Dette vil forhindre at du ikke tænder skærmen ved et uheld og gør det sværere, at se snavs og støv på skærmen. Det er generelt en god ide at have rene omgivelser, hvilket minimere risiko for pletter eller bobler under Panserglasset efter monteringen.
  2. Pak først dit Panserglas ud og fold det udover bordet. Her ser du tre ting: 1x Panserglas, 1x Spritklud med tallet "1" på indpakningen & 1x Mikrofiberklub med tallet "2" på indpakningen
  3. Tag hul på den våde klud som er mærket med tallet "1" og rengør skærmen med spritkluden, således at den har dækket hele skærmen og hjørner. Tør herefter skærmen grundigt med den medfølgende mikrofiberklud med tallet "2". 
  4. Tag panserglasset og afriv beskyttelses folien fra Panserglasset.
  5. Placér Panserglasset på skærmen. Fokusér på at få glasset til at blive fordelt ligelidt ved skærmens kanter. En god måde at placere det perfekt er at montere glasset vandret med dine to tomlefingre på den ene side og pegefingrene på den anden side.
  6. Pres til sidst luftbobler ud mod kanterne af skærmen for at få det til at klæbre fast til skærmen.

 

Bemærk at samme procedure gælder for alle varianter af iPhones.

Pointen ved at montere et panserglas på din iPhone

Grunden til at flere vælger at få monteret et panserglas på deres iPhone er simpel. Panserglas er billige og nemme at rense, fjerne og kan let udskiftes. Det gør derfor at man undgår skrammer på den nye iPhone. 

Hvilket panserglas passer til iPhone 7? 

Der findes panserglas til alle iPhones, men det er vigtigt at være opmærksom på størrelsen, da størrelsen kan gå igen over flere generationer. Fx. så i og med at iPhone 6, iPhone 7 og iPhone 8 har samme skærmstørrelse, vil de understøtte samme panserglas.

Oversigt over skærmstørrelsen på iPhone modellerne:

  • Panserglas til iPhone 6, 6s, 7, 8: 4,7"
  • Panserglas til iPhone 6 plus, 6s plus, 7, 8: 5,5"
  • Panserglas til iPhone 10, 10s: 5,8"
  • Panserglas til iPhone 10s Max: 6,5"

Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Din kommentar vil blive set igennem før den bliver offentliggjort