Hvordan fjerner man Panserglas fra en iPhone? Sådan får man Panserglas af igen.

Hvordan fjerner man Panserglas fra en iPhone? Sådan får man Panserglas af igen.

Har du allerede monteret dit Panserglas på din iPhone eller iPad, og ønsker at få det af igen, måske på grund af luftbobler under glasset, eller støv under glasset? Dette kan være en lille smule svært, og man skal være lidt forsigtig - men hvis du følger instruktionerne i denne guide, bør du nemt kunne fjerne det.

Sådan får man panserglas af en iPhone/iPad | Guide

  1. Sørg for at du har rene forhold, når du skal fjerne glasset fra skærmen. Med rene forhold menes der at der ikke er meget støv og fnuller, da dette kan sætte sig fast under panserglasset, og skabe luftbobler.
  2. Start i et af hjørnerne, med at skubbe en negl blidt nedunderglasset. Sørg for at neglen kommer helt nedenunder glasset, da du kan ramme et stykke plastik som vil skabe problemer med at sætte glasset på igen.
  3. Løft meget langsomt, og sørg for ikke at skubbe for meget op ad - så bøjer du nemlig glasset, og der vil være en risiko for at det knækker
  4. Lig nu panserglasset ned på et rent bord, med den klistrede side ned af, så evt. støv ikke vil kunne lande på Panserglasset.

Sådan sætter man panserglas på igen | Montering af Panserglas

Når man har taget et panserglas på igen, er det vigtigt at næste montering kommer til at sidde rigtigt - det bliver besvært at fjerne det op til flere gange. Du bør rengøre skærmen med en fugtig klud, og tørre af med en mikrofiberglud efterfølgende. Du kan læse mere om montering af panserlas her.

Er der stadig luftbobler under dit Panserglas - Kan man fjerne luftbobler under et panserglas?

iPhone Panserglas

Hvis du allerede har forsøgt at montere et panserglas på en iPhone, eller et panserglas på en iPad, og efterfølgende har fjernet det og sat det på, er der ikke meget at gøre. Den side der klistrer på glasset, vil være svækket og støv, som skal fjernes bagsiden af glasset, kan ridse skærmen. Heldigvis er Panserglas blevet relativt billige, og du kan finde Panserglas til iPhone her, for blot 49 Kr. Dette vil være klart den bedste løsning, for at sikre den optimale beskyttelse af skærmen på en iPhone/iPad.

 

 

 

 

 

 


Ældre indlæg Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Din kommentar vil blive set igennem før den bliver offentliggjort